Aktuality:

30.9.: Počasí by nám mělo přát, ale ráno bude chladné:

Přihlášky jsou možné už jen na místě v so. 2.10. od 9:30h.

Stav silnic po sklizni chmele (bláto), na některých úsecích cyklistické trasy, budeme znát až v pátek. Na aktuální stav vás upozorníme při výkladu tratě. Také se v jednom úseku, a to v Kryrech v ul. Tovární, při cestě zpět do Strojetic, setkáme s omezením při opravě sítí. Aktuality také povíme v sobotu. Možnost parkování si nastudujte v plánku záložky “Centrum závodu”.  Seznamte se také s Časovým programem. Budeme se opět fotit po kategoriích na diplomy, které budeme tisknout letos jen dětem. Ostatním nabídneme možnost, buď zaslat e-mailem, nebo umístíme na stránky odkaz na stažení. Nezapomeňte si doma PŘILBU!

Ceny do TOMBOLY poskytli: eM SPORT Slaný (Matty Matoušek, Tomáš Řenč a ost.), Českomoravský beton, a.s., Markéta Peggy a PRIMA KOLO (Míra Cimr).

 

27.9.: 

Připomínáme se s možností přihlášek předem na našich stránkách. Ušetříte nám i vám čas na prezentaci. Konec možnosti se přihlásit předem končí: 28. 9. 2021, 23:59 hod.

Po té bude samozřejmě možné se přihlásit na místě. Platby předem také nechceme, tak si přineste hotovost sebou. Startovné je myslím symbolické a hlavně dobrovolné. Tím pádem nevystavujeme potvrzení o zaplacení. Raději sdělujeme předem, kdyby si chtěl někdo nechat proplatit u svého oddílu apod.

Podívejte se také prosím na záložku TOMBOLA 2021, kde máme seznam výher. Lístků bude málo, aby byla větší pravděpodobnost výhry. Cenu za jeden se dozvíte až na místě. Lístky se budou nabízet v průběhu prezentace (od 9:30), tak neváhejte. Kdo dřív přijde…. Do dražby o triko Tomáše Řenče se ještě nikdo nepřihlásil. To mě docela mrzí. Kdo toho borce nezná, tak si hned vygóóóglete!

Nejdůležitější zpráva je, že si výtěžek z tomboly a aukce nenecháme, ale pošleme celý na konto neziskovky Černí koně , která pomáhá tělesně postiženým se zapojením do aktivního života prostřednictvím cyklistiky. Působí od roku 2008 a je jediným výrobcem speciálních, ručně ovládaných kol pro děti – handbiků v České republice!!!

Sledujte prosím tyto stránky, ať jste “v obraze”.

Comments are closed.