ZRUŠENO!

25.9.

Ahoj.

Letošní ročník duatlonu jsme se rozhodli nepořádat. Mrzí nás to velice, protože je to poprvé za 26 let nepřetržité tradice našeho a vašeho závodu. Uvědomili jsme si, abychom dostáli současným mimořádným opatřením, že už by to nebyla taková příjemná akce, na jakou jsme byli doposud zvyklí. Největší váhu na misce rozhodování měla obava o naše/vaše zdraví, a hlavně zdraví občanů Strojetic, kteří nám jistě zachovají přízeň i příštích letech.

Budeme se na vás těšit v lepších časech.

Leoš+Mirka+Jenda+Alena a všichni ostatní.

 

22.9.  Zatím duatlon chystáme s úpravami: BEZ hromadného focení, BEZ focení po kategoriích, BEZ vyhlášení výsledků v Restauraci TOM, BEZ tisku diplomů. Vyhlášení prvních třech v kategoriích proběhne následně po doběhnutí posledního účastníka a zpracování výsledků, přímo v místě centra duatlonu. S tombolou také počítáme. Pokud bude restaurace otevřená, máte samozřejmě možnost, za účelem občerstvení, toto zařízení navštívit, dle aktuálních podmínek a plně v kompetenci provozovatele. Organizátoři duatlonu nebudou v tento den v restauraci vyvíjet žádnou činnost. Konečné rozhodnutí o konání, čí zrušení duatlonu, jsme si stanovili na úterý 29.9.

Kamarádi sportovci,

v souvislosti se zhoršujícím se aktuálním vývojem epidemiologické situace v okrese Beroun, odkud pochází organizátorské jádro závodu, jsme se rozhodli pro posunutí termínu konání letošního STROJETICKÉHO DUATLONU na sobotu 3. října.
Pokud to okolnosti dovolí, tak se 27. ročník uskuteční v tomto náhradním termínu.
Pro aktuální info sledujte web závodu: http://www.strojetickyduatlon.funsite.cz/
Připravujeme také TOMBOLU! Info zde: TOMBOLA 2020
Děkujeme za pochopení a těšíme se na vás!
Organizační výbor SD

Comments are closed.